Dag 2, 6-11-2011, een dagje bijkomen

Vandaag stond in het teken van de jet-lag verliezen. Omdat ik pas rond 6 uur sliep, skipte ik het ontbijt (zoals wel vaker). Eric was wel al om half 11 up and ready to go. Hij heeft de buurt hier een beetje verkend.
Ik kwam tegen het middaguur een beetje tot leven. Eenmaal buiten was het weer een hitte om gek van te worden. Gek genoeg went dat wel vrij snel.

De drukte op straat viel relatief best mee.
Je wordt als hoogblonde man wel enorm nagekeken. Je voelt je al snel heel speciaal. Na een dag hier rond gelopen te hebben, ben ik ook maar 1x een “westers” gezinnetje tegengekomen.

In mijn eentje de buurt verkend, totdat ik een sms terug kreeg van Eric dat hij inmiddels weer terug was op zijn hotelkamer.
Kopje koffie drinken in een soort van StarBucks en wat winkelcentrumpjes in en uit, en een supermarkt in om de nodige inkopen te doen.
Echt bij elke deur staat er een “official” die de deur voor je open houdt en je bonnetje afstempeld bij het verlaten van het pand (waarom??)

Vanavond hebben we de “easy way out” gekozen, en hebben gedineerd in het hotel. Het is “Thaise week” in het restaurant, dus nog geen echt Indiaas eten op. Het was wel echt ernorm lekker! Een lamscurry om je vingers bij af te likken.

Morgenochtend worden we om 8 uur opgehaald door de taxi. Dan gaan we allebei naar het kantoor in de wijk Vikhroli. Terwijl  Eric druk is om de contentpush voor de HEMA uit te leggen, zal ik met mijn collega Megraj wat Change Management zaken doorspreken.
We hebben van de manager in Mumbai een dagprogramma gekregen, met veel gesprekken met het management aldaar. Ik ben razend benieuwd hoe dat uitpakt!
Ook de komende 2 weken zijn volledig ingepland.

Vanavond lekker via Skype met m’n lieve vrouwtje kunnen praten, dat was erg fijn.

Morgen ga ik terug de drukke en vieze stad in. Ben enorm benieuwd! Het gaat me hier goed, dat wil ik nog even zeggen. Ik denk dat de 2 weken zo om zijn.
Hopelijk morgen een nieuwe update!

Volg ons op: