Dag 7 – Alweer halverwege

Het is weekend!
Niet dat we dit weekend echt gaan uitrusten, waar ik aan de ene kant wel even aan toe ben, maar zaterdag en zondag gaan we met Prashant en een wisselende groep collega’s de toerist uithangen.
We hebben een grote auto voor 7 personen geregeld bij onze taxichauffeur om rondgeleid te worden naar enkele bezienswaardigheden.
Wat precies, dat weten we nog niet, dat laten we aan Prashant en de zijnen over.
Morgen vertrekken we om 10:30u vanuit ons hotel naar Mumbai 4, waar we de collega’s zullen oppikken.
Vandaag was voor mij een zware dag, niet vanwege de hoeveelheid werk, wel door de onderwerpen die besproken moesten worden. Aan het einde van de werkdag was mijn accuutje helemaal leeg. Het liefst was ik naar het hotel gegaan om in bed te ploffen en gelijk in slaap te vallen.
We hadden echter afgesproken met Biplab en Kevin. Zij hadden een tafel gereserveerd in “Barbeque Nation”, zoals de naam al doet vermoeden, een bbq restaurant met buffet. Onze chauffeur bracht ons er naar toe en wachtte op ons om ons later weer naar het hotel te brengen. Lekker toch wel hoor, die luxe van een eigen chauffeur voor 2 weken, zelfs in het weekend.
Er werd een houtskoolgrill in een gat in de tafel gezet en hierop werden spiezen vlees, vis, garnalen en maïs gelegd. Alles was wel al voorgegrilld, wat hier over het algemeent geen overbodige luxe is, hebben we inmiddels ondervonden…
Voordat we aan de spiesen begonnen, werden continu verschillende lekkernijen geserveerd, terwijl ik lekker aan een margharita zat te lurken. Toen we uiteindelijk bijna klaar waren met de spiezen en ik dacht dat we er waren, werd gevraagd of we inmiddels trek genoeg hadden opgebouwd voor het hoofdgerecht (…). Daar had ik niet helemaal rekening mee gehouden. Tegen de muur van de keuken (waar je achter glas de koks de voorgerechten aan het bereiden waren), stond het buffet uitgestald.
Ik heb van veel dingen maar kleine beetjes opgeschept (wat uiteindelijk toch nog in een vol bord resulteert), om uiteindelijk ook nog langs het dessertbuffet te lopen. Het eten was heerlijk!
Het was een gezellige avond, ook al zullen niet veel mensen in NL die kant van Biplab en Kevin zien. Ik heb in mei/juni al een tijd met hen samengewerkt toen zij in NL waren om het change management naar India mee terug te nemen en ook toen kon ik al goed met ze opschieten.
Witsel is trouwens weer goed hersteld van z’n toiletavontuur, hopen dat het gekruide eten van vanavond geen roet in het eten gooit, maar dat geldt ook voor mezelf. Het grootste gedeelte van de dag zullen we morgen in de auto gaan doorbrengen, dus een buikloopje zal niet bepaald praktisch zijn.
Geen foto’s vandaag, maar hopelijk dat als ik dit weekend eventjes toerist ben, ik de schade kan inhalen.
Nu naar bed.
Laterz.
Volg ons op: