Maandag enzo…

Ik wil jullie niet al te veel vervelen met verhalen over werk, of werk gerelateerde verhalen… Ja, natuurlijk is dat de reden dat we hier zijn, en ja, we maken best lange dagen, maar buiten werktijd beleef je dit land veel meer, dan als je achter je buro zit.
Toch even kort over dat werk. We zitten midden tussen al onze collega’s, De Vries en ik vlak achter de Unixers, Pedo zit helemaal vooraan zijn kennis te delen, en Akse heeft als baasie het mooiste overzicht en zit helemaal achter in de ruimte.

Om de ruimte wat meer aanzien te geven, je moet in zo’n enorme fabriekshal toch vanaf een afstand kunnen zien voor welke klanten een bepaald team werkt, hebben we van 2 van onze klanten wat merchandise gekregen… Je hoeft niet te raden welke twee:

Ok, ok, laat ik wel eerlijk blijven… We hadden nog een derde klant die met merchandise op de proppen kwam, namelijk de Hunkemöller met de 2013 Silvie Meis (vd Vaart) kalender.
Hoewel dit op kantoor in Amsterdam prima staat, ligt dat hier toch wat gevoeliger. Vooral de maand april, waar ze in een bus poseert…. (sorry, flauw).

Maandag dus.
Maandag was de dag dat we besloten hadden met ons vieren een maatpak aan te laten meten. De eerste winkel die we probeerden, kon vanwege het Diwali festival wat 2 november begint niet binnen de 1,5 week leveren.
Een tweede winkel kon dat wel. Na veel, heel veel stukken stof te hebben gezien en daar eigenlijk alsnog geen keuze uit kon maken, hakten De Vries en ik maar gewoon de knoop door en kozen de stof die we wilden. Voor 9500 roepieroepies (ca. 110 euro) heb je een 3 delig kostuum, volledig op maat gemaakt.
Morgen (vrijdag) gaan we voor de laatste afmeetsessie (of hoe dat ook mag heten) en kunnen we maandag of dinsdag ons pak al ophalen.
Daarna gegeten bij Mainland China, wat geskyped met het thuisfront en naar bed.

Dinsdag zijn we door Ashutosh (hieronder te zien terwijl hij een HEMA worst opblaast, dat of hij heeft een enorme snor) en Nishant uiteten genomen in een restaurantje vlak in de buurt van het werk.

Hier was ik twee jaar geleden ook al eens met Witsel en de collega’s geweest. Prima eten! Vooral de voorgerechten hier eet je je graag aan vol.

Om de avond af te sluiten kregen we, toen we het restaurant verlieten, Paan (klik link) uitgedeeld. Akse wist al wat het was en had samen met Nishant bedacht om dit aan ons te geven. Het is een digestief, maar ruikt en smaakt naar die blokjes die in een urinoir liggen. Akse, de lafaard, weigerde dit te eten.

Resultaat, 3 van de 4 aan de schijt. 1 daarvan, De Vries, kon donderdag niet aan het werk, zo slecht voelde hij zich.

Morgen is het vrijdag! Dan gaan we met een hele groep mensen naar de BBQ nation, een restaurant wat volledig gericht is op, hoe kan het ook anders, de voorgerechten. Je krijgt een houtskoolgrill in een gat in de tafel en je krijgt zolang als je wilt daar (voorgegaarde) spiesjes vlees op.

Zaterdag gaan we de stad uit, en dat is voor mij ook voor het eerst. Plannen die er zijn, wijzigen met de dag, dus in plaats van dat we de bergen in gaan (plan 1), gaan we nu vanaf de Gateway of India met de boot naar een strand (zwembroek mee!) en wat er verder gebeurt die dag is nog een verrassing.
Zaterdag moeten we wel om 6 uur ’s ochtends weg vanuit ons hotel, dus ik verwacht zomaar dat ik zeker 2 dagen niets van me laat horen op dit blog (maar je weet nooit), maar dan heb ik hopelijk wel een boel te laten zien en te vertellen zondag!

Hou het in de gaten!

Volg ons op: