w00t!!! First post!

Zaterdag 5 november gaat het dan toch echt gebeuren. Jaren leek het een worst die ons voorgehouden werd, maar nu is het menens!
Twee weken lang zal ik met mijn collega Eric in Mumbai verblijven, om kennis over te dragen aan onze medewerkers daar en weer wat processen op de rails te krijgen. Voor het eerst dat er specialisten van ons retail team daar zullen verblijven.

Twee weken lang hoop ik jullie op de hoogte te kunnen houden van al mijn belevenissen, successen, rampen, irritaties, maar vooral het avontuur zelf.
Maar, zoals het wel vaker gaat met “blog” avontuurtjes die ik ooit ben gestart, het updaten van deze site is volledig facultatief 😉 Ik hoop de tijd, zin en energie te hebben om dagelijks een stukje met begeleidende foto’s te kunnen plaatsen, maar haat me niet (of wel, who the fuck cares) als dit blog in schoonheid (?!) sterft.

Ongenuanceerde meninkjes kan je ook volgen op twitter: @Cageguy (let op, ‘ongenuanceerd’ kan een understatement zijn! Rated R) Ook hier is de frequentie van de tweets onregelmatig te noemen.

Volg ons op: