Route update – Dinsdag 21 juni (laatste trip)

Als jullie dit lezen, geeft dat totaal niet aan of we het hebben overleefd in Yellowstone, want dit bericht is RUIM voor ons verblijf daar geschreven, zoals overigens alle voorgaande route updates…

In deze laatste Route Update, wat eigen een blog binnen een blog is, zal ik jullie opbiechten dat alle updates geschreven zijn op 20, 21 en 22 mei. Ruim, ruim voor vertrek. Het kan dus heel goed zijn dat onze vakantie totaal, maar dan ook totaal anders heeft uitgepakt. Er waren eigenlijk maar 2 “zekerheden” in deze vakantie en dat was de heen- en terugvlucht. De rest is wel uitgedacht, doorgerekend en talloze keren doorgesproken (ook met onze fijne buufs), maar je kan nooit met zekerheid zeggen dat je je planning ook echt gaan halen, zeker niet als je, zoals wij, wilt gaan kamperen. Weer en wind blijft toch een factortje.

Het is nu, op het moment van schrijven, maandagochtend, 00:15u op 23 mei. Jolanda heeft “pieperdienst” en zit nog op haar werk. Ik moet morgenochtend mijn auto wegbrengen naar de garage, zodat ie nog één keer APK gekeurd kan worden, zodat ik hem na onze vakantie kan inleveren bij de Lease maatschappij. Ik zit nog vol deadlines om überhaupt op vakantie te kunnen! Er is nog totaal geen vakantiegevoel, eigenlijk alleen nog werkstress. En toch heb ik de afgelopen 3 avonden mezelf voorgedaan om al op vakantie te zijn, door deze updates te schrijven. En ik kan jullie vertellen… wat een TOP vakantie was dit! Al is de ECHTE vakantie volledig in het water gevallen, al zijn onze biefstukken verslonden door de beren en wolven, ik heb de afgelopen 3 avonden genoten van onze vakantie, ruim een week voor vertrek.

Het was me dan ook een waar genoegen jullie hier bij te hebben mogen betrekken. Dank voor het lezen… maar!! in het echt, zijn we er nog niet. Hou dus de komende dagen dit blog in de gaten hoe wij, de mensen in de toekomst (wat een heerlijke tijdflux!), deze overnachtingen in Yellowstone hebben beleefd.

Ik neem nog één gin-tonic, om het einde van het weekend te “vieren”. Bijna vakantie!

Ohja… we rijden vandaag (pprrrrffttt… hehehehe :D) naar Salt Lake City… Hoofdstad van de Mormonen. Hello!!

Ajetoo.

[dit is een geautomatiseerd geplaatst bericht en is totaal niet eens in de buurt geschreven van het moment van plaatsen!!]

Volg ons op: